Smarta finansieringslösningar

Rekommenderad nu:

Advisa - Låna till vad du vill.

 • Över 130 långivare och 25 låneförmedlare på en plats
 • Allt du behöver veta om alla lån
 • Hitta det bästa lånet direkt från en av Sveriges största långivare


  SmartFinans.nu är perfekt för alla som söker ett lån genom att snabbt visa en fullständig översikt över de bästa lånen för att tillgodose dina behov. Här är en lista över alla långivare och mäklare som fokuserar på SMS & privtlån, kassa- & kontokredit och samlelån.

  De flesta långivare betalas direkt!

  Bästa lån med låg ränta! Jämför billiga lån utan säkerhet!

  Titta andra populär optionen

  Bank Norwegian
  upp till 600 000 kr

  Bank Norwegian ger alla fördelarna med en stor bank. Bra kreditkort ingår utan kostnad eller driftskostnader. Billiga flyg från norska med bonusprogram!

  Ferratum money
  Upp till 200 000 kr

  Ferratums låneportfölj har helt förnyats och erbjuder ett brett utbud av lån för olika behov. Du kan ansöka om ett lån på upp till 200 000 SEK. Beslutet och pengarna på kontot omedelbart.

  Ränte Exempel

  Den rörliga räntan är för närvarande 3,84 %-11,95 %. Som exempel för ett blancolån på 100 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 5,55 % (effektiv ränta på 5,69 %), blir det totala beloppet att betala 114 106 kr, vilket motsvarar 1 941 kr/mån under 60 månader.

  Genom oss kan du hitta de bästa lånen från de största långivarna i Sverige och scandinavia. Vi listar alla långivare och mäklare som erbjuder konsolideringslån, konsumentlån, flexibla lån och omedelbara hävstångar. De flesta lån betalas omedelbart till ditt konto.

  SmartFinans söktjänst är perfekt för alla som söker ett lån. Vår jämförelse ger dig en klar bild av alla lån som passar dig. Vi har också lån för fallissemang och arbetslösa och de senaste långivarna 2020. Du kan ansöka om ett lån genom oss gratis genom att göra en ansökan.

  Låneanbud

  Vi tävlar om låneavtal och du sparar. Tjänsten är helt gratis, ansökan är gratis och binder dig inte till ett nytt lån. Vem som helst kan kontakta direkt över 30 banker och långivare, men det är mycket besvärligt. Vi har färdiga anslutningar och ger dig ett personligt lånerbjudande efter att ha tävlat med dessa spelare inom några minuter.

  Du sparar tid och pengar! Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa lånerbjudandet åt dig. Vi gör det gratis.